Napište svůj komentář

Zpět na článek
Anti-spamová kontrola, zapište do políčka níže číslici pět

Oslava osobního rozvoje v Litoměřicích

Víte, co se bude dít ve dnech 17.5. - 19.5. v Litoměřicích? Již 5. ročník festivalu osobního rozvoje All fest. Letacek.cz samozřejmě bude u toho! Sejde se silná komunita lidí se zájmem o osobní rozvoj. Vytvoří se zde jedinečná atmosféra, budeme se potkávat, tvořit a radovat se. Program je velmi pestrý, vybere si každý!
All fest www.allfest.cz bude tentokrát ve znamení vzájemnosti, lásky a empatie. Bude zde vytvořen bohatý program, plný transformačních a prožitkových seminářů, workshopů, hudby, divadla, práce s tělem či zdravé stravy. Zajímavé aktivity jako jsou velmi oblíbené mentoringové stoly, módní přehlídky, umělecké výstavy či poradny a dílničky nejen pro děti.

Pro ženy je vytvořena atmosféra sdílení v Červeném stanu a pro muže nově vznikla Mužská zóna - u hradní vinotéky. Nově je zde také zařazena vědomá seznamka, umělecké symposium s živou hudbou, kakao ceremonie a koupání v ledu. V parku Václava Havla se každý den konají tvořivé a hudební dílny z chrámu přírody či společné tvoření silového totemu.

První den festivalu doporučujeme navštívit v Hradním sále besedu Laskavost, jako úžasná cesta životem, kde bude mít úvodní slovo spisovatel a cestovatel Josef Formánek. Jeho příběh určitě stojí za poslechnutí. Část jeho příběhu můžete znát z filmu Úsměvy smutných mužů (2018). Konec dne zakončí Maok Hudbou vnitřních světů - Meditační a taneční koncert.

V sobotu vás probudí Ranní kouzlo zvuku tibetských mís - aneb zvuk jako nástroj Probuzení. Tibetské mísy dokáží svým zvukem zrelaxovat přetíženou mysl a tak vás příjemně uvedou do nového dne. Dále můžete zavítat na vědomou seznamku a seznámit se tak se stejně naladěným partnerem. Seznamováním vás provede Monika Trčková - seznamovací kouč a poradce. Sobotu zakončí hudební skupina pulzující v rytmu transovních bubnů Létající koberec + jejich host Mokosha a Dance to Ecstasy svou elektronickou taneční hudbou v hypnotických rytmech se spojením dechu a tance.

V neděli můžete začít den v Hradním sále, kde se koná beseda s mystičkou Ivou Adamcovou. Její přednášky můžete navštívit i na Statku Slunečnice. V poledne se můžete zúčastnit workshopu na téma Blaženost jako lék, kterým vás provede Lucie Kolaříková - lektorka a průvodkyně osobním rozvojem, která vydala knihu Učebnice sebelásky. Tomáš a Tamara Klusovi zakončí neděli a celý festival svým hudebním vstupem.

Pojďme se setkat se stejně naladěnými lidmi, tvořit či jen tak být. Vytvořit láskyplný prostor, kde každý má své místo. V bohatém programu si každý najde to své. Nechte se inspirovat a zažijte jedinečnou atmosféru Alchymistických Litoměřic. 

Velmi si vážíme spolupráce s All festem od jeho vzniku. Letacek.cz podporuje All fest již 5. rokem.