Napište svůj komentář

Zpět na článek
Anti-spamová kontrola, zapište do políčka níže číslici pět

Amar, Oshova mystická růže

Amar na Večeru setkání v dubnu 2014 představila Oshovou meditační terapii Mystická růže. Absolvoval jsem ji sám několikrát a můžu vřele doporučit. Máte-li možnost věnovat 3 týdny svého života sebepoznání a meditaci, je to jeden z nejlepších způsobů, jak to udělat. Amar krásně zahájila náš večer a podařilo se jí vytvořit hravou a přátelskou atmosféru v sále.

Amar mluvila anglicky s překladem do češtiny. Původně pochází z Německa, strávila mnoho let v Indii, v Oshově ashramu v Puně. Vedla mnoho skupin v celém světě zaměřených na Oshové meditace. Nyní žije v České republice a provozuje penzion s kavárničkou, kam pravidelně chodíme na odpolední kafe a skvělé zákusky :)

"Život s Oshem pro mě znamená ano životu ve všech jeho podobách. Ano světlu a lásce, zrovna tak jako temnotě, těžkostem a všem svým nedostatkům. Po mnoha letech strávených v Indii žiju teď v Lažanech. Vybudovala jsem tu penzion Karavanserai, který je součástí meditačního centra Shangri La. Každé léto se zde koná třítýdenní proces mystické růže: první týden probíhá 3 hodiny denně smích, druhý týden pláč a třetí týden sezení v tichu. Je to krásný a intenzivní čas, při němž podporujeme jeden druhého v objevování sebe sama, a pro mě je zvláštním darem sdílet jej s ostatními "

-- Amar, www.karavanserai.cz