Linda Asha Commodore. Terapie energií Ra-Sheeba a spontánním tancem

Linda Asha (původ ČR/Afrika) je tanečnice, šamanka a velmistr Ra-Sheeba. Pomáhá lidem při léčení duše a těla, pořádá kurzy havajské léčebné metody Ho´oponopono a semináře terapeutického tance aj. Řídí se africkým příslovím, které říká: “Umíte-li chodit, umíte i tancovat”. Na videu uvidíte neuvěřitelnou proměnu zhruba v půlce vystoupení na Večeru setkání 12.9.2013 v divadle Kampa.

Linda Asha představila účastníkům také Centrum Světla, místo pro přírodní léčení a rozvoj vědomí, které založila v Praze. Jak sama řekla, dokáže mluvit o tom co dělá "hodiny a hodiny". Je nabitá energií, má mnoho různých zájmů a vše co dělá prochází "skrz srdce".

Nejpůsobivější byla proměna Lindy Ashy po tom, co v půlce vystoupení vyzvala pár lidí k demonstraci spontánního tance. Její tanec byl úchvatný a ohromující. Velmi skromný ústní projev vystřídal nespoutanný tanec na bubny s vůní Afriky. Sál okamžitě reagoval a dva vybraní účastníci se strhli do ryzí energie. Myslím, že minimálně půlka sálu v té chvíli začala hledat ve svých složkách letáček Centra Světla a možnost se ještě jednou setkat s exotickou lektorkou.

-- Linda Asha Commodore, průvodce člověka na životní cestě. 

Aktuální informace o Lindě Ashe Commodore a kontakty na ní najdete tady:
Nabídka individuální práce Lindy Ashy na Letáčku 
ASHA RA - Zasvěcování do energie RaSheeba, Holistická a taneční terapie, Péče o těhotné a po porodu, Přechodové ceremonie
https://www.letacek.cz/individualni/1379

Linda Asha Commodore na Letáčku jako pořadatel
https://www.letacek.cz/poradatel/1379
Tento článek je zařazen do kategorie Tanec.
Pro výpis všech článků pokračujte na hlavní stránku blogu.
Kromě článků na LetáčkuCZ najdete hlavně katalog kurzů, seminářů a akcí pro osobní růst různých pořadatelů v ČR (a zahraničí).