Napište svůj komentář

Zpět na článek
Anti-spamová kontrola, zapište do políčka níže číslici pět

Večer setkání 5.3.2013, část 10/11, Michaela Sklářová

Michaela Sklářová jemně a nenápadně naplnila sál divadla Kampa kouzelnou energií meditace. Nevím, jestli to bylo tou hudbou na pozadí nebo hlasem, nebo něčím jiným, ale po několika minutách jsme se skoro všichni ocitli ve zvláštním meditativním stavu a pozorně poslouchali osobní příběh Michaely Sklářové a představení s názvem "Čchi-kung pro moderního člověka jako cesta osobního zdraví a sebepoznání"

Škola přírodní léčby a čchi-kung, čínská jóga. EFEKTIVNÍ POHYBOVĚ RELAXAČNÍ PROGRAM PRO ZDRAVÍ A VNITŘNÍ HARMONII. Jedinečným způsobem spojuje poznatky Východu s poznatky moderních západních metod zabývajících se terapií těla a práce s energiemi. Cvičení čchi-kung zahrnuje pohybová a dechová cvičení, relaxace, meditace a řadu speciálních technik nebo cvičení, které vedou k vyrovnání, stimulaci a transformaci tělesných i psychických funkcí těla. 

Michaela Sklářová: "Život nepovažuji za náhodu a vnímám, že vše, co se nám v životě děje, má svůj smysl a význam. Práce s lidmi mne nesmírně obohacuje, naplňuje a činí šťastnou. Vidím v ní hluboký smysl. O životě nejen přemýšlím, ale naplno jej žiji. A proto souzním se slovy Steva Jobse: "Miluji lidi, kteří se nebojí jít za svým srdcem a poslouchají svoji intuici..."

Michaelu Sklářovou a její kurzy najdete na www.svetloslunce.cz případně na www.institutms.cz