Pavel Sudík. Tajemství zrychleného učení.

Do jednoduchých tajemství učení, zrychleného učení a také tajemství života nás velmi vtipnou formou zasvětil Pavel Sudík. Podle vlastních slov je málomluvný introvert, který nevěří na to, že je dobré dávat lidem rady. Podívejte se na jeho vystoupení 12.9.2013 na večeru setkání v divadle Kampa.

Pavel Sudík vede bezmála 25 let Institut pro zrychlené učení Hampson. Má akreditovaný výcvik v ericksonovské hypnoterapii, mezinárodní certifikaci kouče, je členem amerického Firewalking Institute of Research and Education a žákem slavného amazonského šamana Dona Guillermo. Věří v individualitu a unikátnost každé lidské bytosti a nepřináší jednoduchá řešení v podobě "tří bodů, jak se přes noc naučit anglicky". Může si s vámi ale popovídat o motivaci a o tom, co má společného alternativní vzdělávání, hypnóza, šamanismus a chození po žhavém uhlí.

Dnes se Pavel Sudík více věnuje individuální práci a práci se skupinami v oblasti, které říká učení se životu.

"Jsem přesvědčený o tom, že vzdělávání není o přenosu informací z hlavy nějakého moudrého učitele k hlavě nějakého méně moudrého žáka."

"My v podstatě všechno někde uvnitř víme. Učení je jenom rozpomínání se."

-- Pavel Sudík, www.sudik.name


Autor článku: Nishkam, tvůrce a člen týmu Letacek.cz. 

Komentáře

zatím žádný. Napište svůj komentář jako první - klikněte zde.

Autor:
Tento článek je zařazen do kategorie Rozvoj talentů.
Pro výpis všech článků pokračujte na hlavní stránku blogu.
Kromě článků na LetáčkuCZ najdete hlavně katalog kurzů, seminářů a akcí pro osobní růst různých pořadatelů v ČR (a zahraničí).

Vybrané akce

28.4.2024, 1 hodina, 10:00 – 11:00
Bubnování pro děti a rodiče
Liberec
28.6.2024, 5 hodin, 17:00 – 22:00
Bubnování u západu slunce
Letní centrum Institutu RM na Jesenici u Chebu