Napište svůj komentář

Zpět na článek
Anti-spamová kontrola, zapište do políčka níže číslici pět

Zuzana Hozhoni. Limbický otisk a ZnovuZrození

Co je Limbický otisk? Co nabízejí semináře ZnovuZrození? Jak vznikají naše základní životní nastavení a jak tato nastavení ovlivňují náš život? To vše jsme se dozvěděli v krátkém představení sympatické Mgr.art Zuzany Hozhoni na Večeru setkání v divadle Kampa 12.9.2013

Zajímavé bylo lektorku Zuzanu Hozhoni nejen poslouchat, ale také pozorovat, jak si dala načas, aby se pohodlně posadila, připravila vodu (vytvořila si to pravé prostředí), nadechla se, vydechla a začala své spontánní nepřipravené vystoupení. Evidentně nemluvila na téma limbického otisku poprvé. Má zkušenost s vedením mnoha seminářů, individuální prací a také s psaním článků do časopisů. Spravné formulace už měla totiž přípravené davno před Večerem setkání a tak se mohla tzv. "nacítit" na lidi v sále a v kontaktu s publikem předat to, co byli schopní diváci vstřebat a na co stačilo pouhých 10 min. vyhrazených na představení.

"Limbický otisk je vibrační zápis v našem mozku, který určuje k čemu budeme v životě přirozeně inklinovat, jaké partnery si budeme vybírat, jaká práce nás bude bavit, jaké vztahy budeme kolem sebe neustále kumulovat a vytvářet. Je to o stravě, o rytmu, o čemkoliv, co žijeme."

"Jde o propojení neuronů, které závisí na tom, jaké vibrace my jako bytost prožíváme v prenatálním období, během porodu, první chvíle po porodu a samozřejmě dětství."

-- Mgr.art Zuzana Hozhoni, specialistka na práci s limbickým otiskem a vytváření přirozeného prostředí pro život. www.hozhoni.eu