Nápověda

Náš portál obsahuje katalog akcí, kurzů a seminářů v oblasti osobního růstu. Každý pořadatel zde může sám a zdarma vkládat pozvánky a informace o kurzech osobního růstu, které organizuje.

K tomu stačí udělat tři kroky:
  1. založit účet na našem portálu, pokud ho ještě nemáte
  2. přihlásit se do Vašeho vytvořeného účtu a označit / zaškrtnout v něm, že pořádáte akce
  3. vložit/vytvořit pozvánku na kurz. Jak na to se dozvíte tady: "Jak přidám svůj kurz, akci, seminář?"
Pro založení účtu klikněte tady  Pokud už svůj účet máte a chcete vložit informaci o svém kurzu/akci, pokračujte tady
PROPAGACE AKCÍ, KURZŮ, SEMINÁŘŮ
Základní zadání a propagace akcí je zdarma. Zájemci pak vaše akce mohou najít na hlavní stránce - podle klíčových slov, štítků, zaměření a lokality.
Akci vytvoříte po přihlášení. Vpravo nahoře na stránce jdete na Správa akcí - Moje akce - Přidat akci - nebo na tento odkaz.
Jestli Správa akcí nevidíte, musíte danou možnost aktivovat ve svém účtu. Přejděte na Můj účet - zaklikněte v něm "Pořádáme akce".

ZVÝRAZNĚNÍ
Chcete-li, aby vaše akce byla víc vidět, můžete ji za  mírný poplatek zvýraznit.
Zvýrazněné akce mají několik výhod:
  • možnost grafické a jiné editace textu
  • nahrání větší fotky a videa
  • aktivace přihlašovacího formuláře.
Jak na to a víc detailů zjistíte v nápovědě tady Proč je dobré ZVÝRAZNIT akci a jak to udělám? 

INZERÁT na stránce Inzerce
Inzerát je skvělý pro nabídku výrobků, spolupráce, pronájmů apod. Na propagaci akcí se moc nehodí. Cenu a vše ostatní, včetně přehledu všech inzerátů, najdete na stránce Inzerce. Více detailů k inzerátu zjistíte tady Na co využít INZERÁT a jak ho co nejlépe napsat, aby měl co největší dosah? 

Nabídka individuální práce a její zvýraznění
Nabídku individuální práce např. masáží, konzultací, terapií apod. vytvoříte také zdarma ve vašem účtu. I tu můžete za příplatek zvýraznit. Více v nápovědě Mohu na Letáčku inzerovat individuální konzultace, masáže apod.?

REKLAMA
Tu je výborné využít na delší dražší akce, tréninky, na výrobky apod. Nastavíte sami ve svém účtu. Vpravo nahoře jdete na Můj účet - Inzerce - Moje reklama. Interaktivně vidíte jak bude reklama vypadat a kolik by stála (podle toho, kde všude ji budete chtít mít). Více o reklamě na stránce Reklama

Pro placené služby je třeba dobít kredit.

Inzerát je skvělý pro nabídku výrobků, spolupráce, pronájmů apod. Na propagaci akcí se moc nehodí. Cenu a vše ostatní, včetně přehledu všech inzerátů, najdete na stránce Inzerce.

Akce a semináře můžete zdarma zadat a propagovat tady.

Inzerát jednou zadáte a bude aktivní do té doby, dokud ho sami nesmažete. Nebo do okamžiku, kdy nebude aktuální. Jde například o inzeráty na akce s termínem (ty mažeme po proběhnutí akce) a inzeráty na pronájem s určitým termínem. Vytvořením inzerátu vlastně vytvoříte web stránku, která zůstane navždy viditelná, pokud ji neodstraníte. Taková stránka je optimalizována pro mobily, vyhledávače a má k dispozici formulář pro odpovědi. Inzerát zadáte tady 

Na co nezapomeňte při tvorbě inzerátu
  • V nadpisu využijte klíčová slova - např. nabízím pronájem + specifikace místa, hledám - co, nabízím co, vyrábím co,.. apod.
  • Inzerát napište nejlépe strukturovaně, nadčasově a doplňte do něj všechny důležité informace pro zájemce. U nabídky prostor to např. může být:
    • kde prostory jsou
    • jaké
    • velikost
    • vybavení
    • na co se hodí/nehodí
    • cena apod.
  • vložte 1 nejvýstižnější fotku (NE leták, ten není čitelný) max velikosti 2 MB (větší se nenahraje).
  • A nezapomeňte i na Vaše kontaktní údaje. Ať zájemci nemusí nikam jinam chodit.
Inzerát můžete zdarma upravit do 60 minut po jeho vytvoření. Poté bude jeho změna zpoplatněna.

Inzeráty často sdílíme na našich sociálních sítích (Twitteru, Instagramu, Facebooku).

Na využívání placených služe je třeba dobít kredit.
Ano, individuální konzultace, ale také akce, kurzy a semináře, lze inzerovat několika způsoby. Klidně všemi zároveň.

Děláte-li individuální práci v oblasti osobního růstu (jako např. masáže, konzultace, terapie), můžete je nejlépe inzerovat tšěmi to způsoby: 
  1. Vytvořte Nabídku individuální práce. Zdarma. Svou nabídku můžete také zvýraznit a být tak nahoře v přehledu a barevně označeni. Detailní návod ve videu tady Jak zadat nabídku individuální práce na Letacek.cz a návod na zvýraznění individuální nabídky v nápovědě tady Jak zvýrazním mou nabídku individuální práce?
  2. Inzerce. Cenu a další informace najdete tady. Tímto způsobem vlastně vytvoříte web stránku, která zůstane navždy viditelná, pokud ji neodstraníte. Taková stránka je optimalizována pro mobily, vyhledávače a má k dispozici formulář pro odpovědi. Inzerát zadáte tady 
  3. Reklama Tu zveřejníme na Vámi vybraných stránkách našeho portálu. V pohodlném rozhraní ve Vašem profilu si můžete sami vytvořit reklamní upoutávku, vybrat umístění a nastavit dobu běhu reklamy. Interaktivně uvidíte, jak bude reklama vypadat a také kolik bude stát. Reklama se neobjeví na stránkách hned, ale prochází naší kontrolou, zda neporušuje naše pravidla použití stránek. Reklamu nastavíte tady.
Pro všechny možnosti je třeba mít aktivní uživatelský účet. Máte-li už účet, přihlaste se a pokračujte na zadání.  Nemáte-li, jednoduše si účet založte tady.

Vše je jednoduché a přehledné. Výhoda je v tom, že nemusíte nic platit, dokud neuvidíte, jak bude vypadat například Vaše reklama a dokud reklama neprojde schvalovacím procesem. Platba se odečítá z Vašeho osobního kreditu, který navýšíte bankovním převodem. Jak navýšit kredit
 
Samozřejmě! Zaregistrujte se na našem portále, zadejte festival jako akci, pak ho zvýrazněte nebo ještě vytvořte reklamu. Pokud máte nějaký vyšší rozpočet na reklamu, můžeme se domluvit i na sepsání článku a zajištění reklamy na Facebooku. Ozvěte se. 
Jestliže akci zvýrazníte, automaticky se bude propagovat na Twitteru. Zvýrazněné akce také sdílíme na naší Facebookovou stránku a na Instagramový účet. Toto sdílení však není automatické a není pokaždé. Vybrané zvýrazněné akce se také mohou objevit v našem pravidelném měsíčním emailingu našim odběratelům.

Nejprve se zaregistrujte a vytvořte akci. Víc informací zjistíte v procesu zadávání, nebo se prosím podívejte do nápovědy.
Denně na stránky našeho portálu přichází cca 200 zájemců o kurzy a semináře v oblasti osobního růstu. Návštěvnost trochu kolísá podle sezóny - celkově bývá na internetu míň lidí, když je venku hezky a naopak, více lidí je u počítače v období plánování dovolených a taky když prší nebo je tma a velká zima. Podrobnější informace nesdělujeme.

Emailing měsíčně posíláme cíleně na cca 1000 specifických lidí -  zájemců o osobní růst a transformaci.

Náš portál ale nejsou jen stránky, jsme aktivní také na sociálních sítích. Na Facebooku, Twitteru, Instagramu a Telegramu. I tam informujeme fanoušky o zajímavých akcích, inzerátech nebo článcích.
Po přihlášení se zde zobrazí další část nápovědy, zaměřené na aktivní uživatele
např. o zvýraznění akci, přihlašovacích formulářích, možnostech spolupráce atd.