Pondělí
19
srpna
Neděle
25
srpna

Výcvik v energetickém čtení a poradenství - I. modul

Ma Prem Sugandho
Jedinečný trénink s Ma Prem Sugandho, který může totálně změnit váš přístup k řešení životních problémů.

Čtení energie a energetické poradenství není analýzou, ani není založeno na osobním pocitu nebo naučených vědomostech. V tomto tréninku se naučíte spoléhat se na kvality meditace, láskyplného přijímání, stejně jako na kvality jasnosti a vědomí, které se stanou vašimi hlavními nástroji při práci s klientem. Naučíte se diagnostikovat čakrový systém a jasně vnímat různými smysly, co se v něm děje. Naučíte se facilitovat transformaci a povzbudit další jednotlivce v jejich osobním růstu.

Nástroje, které během tréninku získáte, můžete rozvíjet, zdokonalovat a zkoumat jak ve svém osobním procesu, tak i v další práci s klienty – buď jako kvalifikovaní Čtenáři energie nebo Energetičtí poradci, případně v rámci jiných systémů, které používáte při práci s lidmi.

Sugandho vyvinula tento trénink společně s britským sanjásinem Sarovarou během jejich vzájemné spolupráce v Oshově mezinárodním meditačním středisku v indické Púně.

Na rozdíl od seminářů Alchymie čaker a Primární práce obsahuje tento výcvik kromě zkušenostního základu také teoretický výklad a nácvik dovedností ve čtení energie a energetického poradenství při práci s druhými lidmi.

Trénink v Energetickém poradenství je 3 – modulový certifikovaný výcvik. Jeho první část Anatomie čaker je vhodná také jako úvodní seminář pro všechny, kdo se chtějí seznámit se 7-čakrovým energetickým systémem. Více o prvním modulu níže.

--- NEJDŮLEŽITĚJŠÍ INFORMACE ---

Lektorka: Ma Prem Sugandho, zkušená OSHO terapeutka s více než 25 lety praxe na celém světě.
Datum a Čas: pondělí 19. – neděle 25.srpna 2024. Začátek v pondělí ráno. Příjezd možný v neděli večer. Konec v neděli kolem 18h.
Místo konání: Centrum Skalka, Liberecko
Jazyk: seminář je veden v angličtině s překladem do češtiny

--- CENA, PŘIHLÁŠKA A STORNO PODMÍNKY ---

Cena: 440 EUR při registraci do 15. července, poté 460 EUR + poplatek za ubytování a stravu. Více informací níže.

Přihláška je platná:
* vyplněním a zasláním přihlášky
* zaplacením zálohy 180 Euro převodem na účet 2301856776/2010, IBAN:CZ6320100000002301856776.

Přihláška: Vyplň formulář viz níže a pošli zálohu 180 EUR. Zasláním přihlášky souhlasíte se storno podmínkami. Podmínky můžete přečíst před odesláním přihlášky na přihlašovacím formuláři.


Více o Modulu 1 – Anatomie čaker

První modul nabízí možnost přehledného a hlubokého pochopení 7- čakrového systému. Je základem pro následující modul zaměřený na Čtení energie. Je vhodný i jako samostatný seminář pro všechny, kdo se chtějí seznámit s čakrovou mapou. V prvním modulu tréninku se naučíte vše o mapě a anatomii čaker, jejich vzájemném vztahu, které čakry jsou mužské a které ženské, jaké je zdravé vyjádření jednotlivých čaker, a jaké kompenzující projevy mohou nastat, když je narušeno přirozené proudění energie.

Nabízí zkušenostní prostor i teoretický výklad ke kompletnímu zmapování vašeho čakrového systému. Prohloubení citlivosti a důvěrného vztahu s vašimi vlastními čakrami z nich učiní vaši vnitřní skutečnost, podobně jako když jste se jako dítě učili jezdit na kole nebo když jste se naučili plavat a místo obdivování ostatních jste si užívali tu radost z plavání či ježdění sami.

 
SEMINÁŘ VEDE:
Ma Prem Sugando, senior OSHO terapeutka s více než 25-letou zkušeností s vedením seminářů po celém světě, zejména v Evropě, Asii a na Blízkém východě.Vychází z univerzitního vzdělání v psychologii, sociologii a pedagogice, k němuž přidává své zkušenosti z meditací, Reiki, Alchymie čaker (Chakra Alchemy), Neo-Reichiánské práce s dechem (Neo-Reichian Pulsation), hypnózy, NLP, Sexuálního odpodmiňování (Sexual Deconditioning), Osvobození dítěte (Childhood Deconditioning) a Primární práce (Primal-based therapy).

-------------------------------


--- PLATBY ---

* Platba zálohy 180 Euro po zaslání přihlášky - v EURECH. Na účet Humangous, s.r.o., Severozápadní IV 390/53, 141 00 Praha – Záběhlice, číslo účtu: 2301856776/2010, IBAN:CZ6320100000002301856776 
* Doplatek celkové ceny v EURECH - při registraci první den workshopu 19. 8. 2024
* Ubytování a strava –  není zahrnuta do ceny semináře. Poplatek se vybírá na místě v CZK v den registrace  19. 8. 2024. Ceny za stravu a ubytování níže jsou orientační, mohou se změnit dle počtu přihlášených účastníků. V cenách je rozpočítán i pronájem meditační místnosti. 

--- UBYTOVÁNÍ A STRAVA ----
  • Nový dům a strava: 7 930 Kč - pokojíky v nově zrekonstruovaném domě, sociální zařízení na chodbě v patrech
  • Hlavní dům a strava: 7 769 Kč - pokojíky v hlavním domě, sociální zařízení na chodbě v patrech
  • Velká meditační místnost a strava: 6 730 Kč - velká meditační místnost s vlastním spacákem
Příplatek v případě jednolůžkového pokoje je 150 Kč na noc. 

Strava je veganská a vegetariánská:
  • veganská snídaně plus vajíčka a sýry
  • oběd
  • dopolední svačina (ovoce)
  • odpolední svačina (dezert bez cukru)
  • večeře

**** PŘIHLÁŠKA ******
Přes přihlašovací formulář NÍŽE. Tento přihlašovací formulář je autorizován pořadatelem. Přihláška odeslaná z této stránky je platná a bude bezpečně doručena pořadateli.

Pro závaznou registraci prosím zaplaťte zálohu 180 Eur na účet 2301856776/2010, IBAN:CZ6320100000002301856776 (účet Humangous, s.r.o., Severozápadní IV 390/53, 141 00 Praha – Záběhlice). Doplatek ceny workshopu v Eurech dle aktuální měny při registraci. ZA stravu a bydlení také na místě v den registrace v Kč.
-------------------------------

**************************************************************************
Pro případné DOTAZY použijte prosím formulář dotaz pořadateli.
**************************************************************************

O energetickém čtení můžete přečíst víc v článku tady
https://www.jogadnes.cz/joga/od-meditace-ke-cteni-energii-s-ma-prem-sugandho-3026/
 
Přihlaste se přímo zde

Po obdržení přihlášky Vám pošleme potvrzení emailem
Ma Prem Sugandho

Do akce ještě 2 měsíce 30 dnů
Cena: 460 EUR / modul. V ceně není zahrnuto ubytování a strava. Sleva platí do 15.7.2024!
Cena včetně slevy: 440
Lektor: Ma Prem Sugandho
Místo konání:
Skalka 22
Skalka 22 - Místo pro meditaci, oslavu, tanec, vnitřní transformaci, cestu k sobě...
Centrum Skalka 22 se nachází v malebném Máchově kraji na konci vesnice Skalka u Doks.
Pořadatel:
Semináře a výcviky Ma Prem Sugandho v České republice. Práce s čakrami, léčení traumat z dětství, energetické poradenství podle Osha.

Sugandho o svém životě a vizi
Vyrostla v malé vesnici v Německu v době dozvuků 60. let. Byla to vzrušující doba. I když mé nejbližší okolí bylo velice konzervativ…

Kontakt: Anand Prapati
Tel.: +420774920005