Večer setkání 5.3.2013, část 6/11, Martin Švihla

Martin Švihla se představil s mužskými kruhy hned po ženských tématech Ivany Megové. O to silněji byla cítit jasnost a zenová čistota jeho vystoupení. Mělo název "Připomenutí mužské energie" a každé slovo v něm bylo na svém místě, každá pauza měla svůj správný čas. Doporučuji se podívat na video nejen mužům.

Mužský kruh je místo, kde se vracíme sami k sobě, do svojí energie. Místo, kde čerpáme podporu a sílu, abychom mohli odpovídat na výzvy světa ze svého středu.

V představení zazněla důležitá témata výchovy kluků, dospělosti mužů, ale také typické vzory, ve kterých muži mají tendenci zakotvit - "pan Krabice" a "pan Šála". Taky jsme, přítomní muži, prošli prožitkem sounáležitosti a zároveň bytí ve své síle. Vše se překvapivě umocňovalo přítomností mnoha žen v sálu.

Najednou byla jasná důležitost Martinovy práce s muži. Také to, že muži potřebuji dát sobě a svým pocitům pozornost alespoň stejně velkou, jakou si dopřávají ženy ve svých ženských kruzích a spolcích. Protože potřebujeme lépe porozumět sobě a svým potřebám.

Martina Švihlu máte možnost potkat na seminářích v rámci Mužského prostoruwww.muzskyprostor.cz na trénincích Aikido Vinohrady Praha www.aikidovinohrady.cz případně na kurzu Kdo je uvnitř www.kdojeuvnitr.cz anebo v jeho restauraci Bio Zahrada nedaleko nám. Míru v Praze www.bio-zahrada.cz

Další odkazy:

Komentáře

zatím žádný. Napište svůj komentář jako první - klikněte zde.

Tento článek je zařazen do kategorie Sebepoznání.
Pro výpis všech článků pokračujte na hlavní stránku blogu.
Kromě článků na LetáčkuCZ najdete hlavně katalog kurzů, seminářů a akcí pro osobní růst různých pořadatelů v ČR (a zahraničí).