Nápověda

Rádi zveřejníme a zpropagujeme zajímavé osobní příběhy nebo popis metody osobního rozvoje. Můžeme se také domluvit na rozhovoru a osobním setkání.

Máme ale několik podmínek:
  • Tématem článku by měl být osobní růst a vše, co s ním souvisí.
  • Nemáme zájem o čisté PR články, jejichž jediným cílem je reklama a propagace. Takové články zpravidla nikoho nezajímají a návštěvnici je vnímají negativně. Chceme našim čtenářům nabízet kvalitní texty, které budou rádi sdílet se svými přáteli.
  • Požadujeme vysokou úroveň, kvalitu psaného textu. Sice děláme korektury, ale nechceme opravovat hrubé pravopisné chyby.
  • Článek má být exkluzivní pro náš portál, tzn. nesmí byt zveřejněn nikde jinde na internetu. Ani u vás na vašich webových stránkách.
Umíte-li psát kvalitní texty a máte nápad na zajímavý příběh, ozvěte se. Pošlete osnovu článku nebo alespoň krátký popis. Budeme potřebovat fotografie nebo ilustrační obrázky. Skvělé by bylo také video. Jde sice o článek, ale vkládáme i multimediální obsah. Videa dokáží lépe zaujmout návštěvníky. Skvělý článek rádi zveřejníme a pak zpropagujeme na sociálních sítích.

Jestli nemáte ujasněno, na jaké téma byste chtěli psát, ale máte zkušenosti, které "stojí za sdílení", ozvěte se také, s "definicí" tématu (názvu článku) Vám rádi pomůžeme.

Pokud máte zájem o propagaci, jednodušší bude použít:
Po přihlášení se zde zobrazí další část nápovědy, zaměřené na aktivní uživatele
např. o zvýraznění akci, přihlašovacích formulářích, možnostech spolupráce atd.