Středa
5
června
Neděle
9
června

Vnitřní muž a vnitřní žena. Osvobození ženského a mužského nitra.

Ma Prem Sugandho, asistuje Gil Gadot z Izraele
Transformační seminář s Ma Prem Sugandho, na kterém prozkoumáme vztah mezi naší vnitřní mužskou a ženskou energií. Čtyřdenní proces určený ženám i mužům, plný objevů a překvapení!
************************************************************************************

--- NEJDŮLEŽITĚJŠÍ INFORMACE ---
  • Lektorka: Ma Prem Sugandho, zkušená OSHO terapeutka s více než 25 lety praxe na celém světě.
  • Datum a Čas: ČTVRTEK 5. června ve 14.00 a neděle 9. června ve 14.00.
  • Místo konání: Centrum Skalka, blízko Doks u České Lípy
  • Jazyk: seminář je veden v angličtině s překladem do češtiny
  • CENA WORKSHOPU - 340 Euro při závazné rezervaci a platbě zálohy 120 Euro do 20. 5. 2024, později pak 350 Euro + poplatek za ubytování a stravu ( 3 varianty podle typu ubytování - detailněji níže). 
  •  PŘIHLAŠOVÁNÍ - přes přihlašovací formulář NÍŽE. Tento přihlašovací formulář je autorizován pořadatelem. Přihláška odeslaná z této stránky je platná a bude bezpečně doručena pořadateli. 
  • Pro závaznou registraci se prosím přihlašte viz fformulář níže a zaplaťte zálohu 120 Eur na účet 2301856776/2010, IBAN:CZ6320100000002301856776 (účet Humangous, s.r.o., Severozápadní IV 390/53, 141 00 Praha – Záběhlice) !Doplatek ceny workshopu v Eurech dle aktuální měny při registraci na místě.
************ VÍCE O SEMINÁŘI **************************

V průběhu tohoto workshopu prozkoumáme vztah mezi naší vnitřní mužskou a ženskou energií. Ve většině případů je tato dualita vnímána spíše navenek. Mluvíme o mužích, ženách, lesbách, gayích… existuje široká škála názorů a předsudků. Přitom často přehlížíme vnitřní dualitu ženské a mužské energie, 50 % našich genů pochází od matky a 50 % od otce, genetickou rovnováhu a rovnost.

A přesto se v průběhu našeho života vyvíjí mnoho nerovnováh v této oblasti. Například náš pracovní svět je z velké části koncipován podle mužských aspektů a potřeb. Doma se od žen často stále očekává ženské, mateřské a pečující chování. V milostném životě se od žen a mužů očekává také něco jiného. Být sexy jako žena se liší od mužského sexappealu. Není divu, že všechna tato protichůdná očekávání a požadavky vyvolávají na obou stranách frustraci a zmatek.

V našem semináři bychom se proto chtěli zabývat otázkou, co je vlastně ženské? Co je mužské? Jaké jsou mé osobní preference a jak vznikly? Jaké chování se z těchto preferencí vyvinulo? Přijal jsem nekriticky ženské chování od své matky nebo svého okolí? Vzbouřil jsem se a dělal jsem přesný opak toho, co po mně chtěl můj otec?

A možná přece jen existuje možnost vnitřní rovnováhy obou energií, a to když si je lépe uvědomíme a naučíme se s nimi tvořivě zacházet bez ohledu na to, zda žijeme v ženském nebo mužském těle.

************************************************************************
Workshop je veden V ANGLIČTINĚ s českým PŘEKLADEM.
************************************************************************
SEMINÁŘ VEDE:
-------------------------------
Ma Prem Sugando, senior OSHO terapeutka s více než 25-letou zkušeností s vedením seminářů po celém světě, zejména v Evropě, Asii a na Blízkém východě.Vychází z univerzitního vzdělání v psychologii, sociologii a pedagogice, k němuž přidává své zkušenosti z meditací, Reiki, Alchymie čaker (Chakra Alchemy), Neo-Reichiánské práce s dechem (Neo-Reichian Pulsation), hypnózy, NLP, Sexuálního odpodmiňování (Sexual Deconditioning), Osvobození dítěte (Childhood Deconditioning) a Primární práce (Primal-based therapy).


***********************************************
ORGANIZAČNÍ INFORMACE

Workshop začínáme 5. 6. obědem ve 14:00 a končíme také obědem v neděli 9. 6. Poplatek za ubytování a stravu se vybírá na místě v CZK v den registrace 5. 6. 2024. Ceny za stravu a ubytování jsou orientační, mohou se změnit dle počtu přihlášených účastníků.

Cena workshopu : 340 Euro při závazné rezervaci a platbě zálohy 120 Euro do 20. 5. 2024, později pak 350 Euro + poplatek za ubytování a stravu ( 3 varianty podle typu ubytování - detailněji níže).

*****Ubytování a strava******

! Cena ubytování a stravy není zahrnuta do ceny semináře !

K dispozici jsou 3 typy ubytování
- nový dům (pokojíky v nově zrekonstruovaném domě, sociální zařízení na chodbě v patrech)
- hlavní dům (pokojíky v hlavním domě, sociální zařízení na chodbě v patrech)
- velká meditační místnost (s vlastním spacákem)

Strava je veganská a vegetariánská:
- veganská snídaně plus vajíčka a sýry
- oběd
- dopolední svačina (ovoce)
- odpolední svačina (dezert bez cukru)
- večeře

Finální cena ubytování a stravy se určuje v den konání workshopu, jelikož závisí na počtu účastníku, děkujeme za pochopení. Níže máte rozmezí, ve kterém se ceny budou pohybovat, abyste si udělali představu.

Nový dům:                      5650 – 6100 Kč,-/osoba
Hlavní dům:                   5550 – 6000 Kč,-/osoba
Velká meditárna:           5000 – 5300 Kč,-/osoba

****************************************************
PŘIHLÁŠKA
Přes přihlašovací formulář níže. Tento přihlašovací formulář je autorizován pořadatelem. Přihláška odeslaná z této stránky je platná a bude bezpečně doručena pořadateli. Pro závaznou registraci prosím zaplaťte zálohu 120 Eur na účet 2301856776/2010, IBAN:CZ6320100000002301856776 (účet Humangous, s.r.o., Severozápadní IV 390/53, 141 00 Praha – Záběhlice). ! Doplatek ceny workshopu v Eurech dle aktuální měny při registraci 5. 6. 2024. Děkujeme za pochopení.

Registrací na tento workshop souhlasíte s následujícími STORNO podmínkami:
- do 3 týdnů před workshopem: zrušení je bezplatné
- mezi 3 a 1 týdnem před workshopem: storno poplatek je 1400 Kč
- mezi 1 týdnem a 3 dny před workshopem: storno poplatek činí 30% ceny workshopu, pokud nenaleznete náhradu, kterou vedoucí workshopu odsouhlasí
- 3 dny před workshopem: storno poplatek činí 50% z ceny workshopu, pokud nenajdete náhradu, kterou vedoucí workshopu odsouhlasí
- zrušení v den workshopu nebo během workshopu: Vaše platba nebude vrácena.
Platba za zrušení bude provedena bankovním převodem. (Nebo kreditní kartou s dodatečným 3-5% poplatkem.)

Pro případné dotazy použijte prosím formulář dotaz pořadateli níže.

Vybrané akce:

15.8.2024, 4 hodiny, 18:00 – 22:00
Večerní konstelace
Maitrea - malý sál
23. – 25.8.2024, 3 dny
Letní víkendový pobyt
chalupa
1. – 9.9.2024, 9 dnů
PRAHA ALCHYMICKÁ & Sympozium nových technologií Brno
Dům u Osla v kolébce Praha, Galerie Staré radnice Brno
Cena: 350 Euro. V ceně není zahrnuto ubytování a strava.
Lektor: Ma Prem Sugandho, asistuje Gil Gadot z Izraele
Místo konání:
Skalka 22
Skalka 22 - Místo pro meditaci, oslavu, tanec, vnitřní transformaci, cestu k sobě...
Centrum Skalka 22 se nachází v malebném Máchově kraji na konci vesnice Skalka u Doks.
Pořadatel:
Semináře a výcviky Ma Prem Sugandho v České republice. Práce s čakrami, léčení traumat z dětství, energetické poradenství podle Osha.

Sugandho o svém životě a vizi
Vyrostla v malé vesnici v Německu v době dozvuků 60. let. Byla to vzrušující doba. I když mé nejbližší okolí bylo velice konzervativ…

Kontakt: Anand Prapati
Tel.: +420774920005