Minireportáž z festivalu Všehost 2019

1. ročník festivalu Všehost se opravdu povedl! Lidé z České Lípy a okolí ze sebe vydali to nejlepší, aby přichystali festival o osobním růstu. My jako Letáček jsme moc rádi, že jsme toho mohli být alespoň malou součástí.

Festival Všehost nás pohostil báječnou atmosférou, milými lidmi, skvělými muzikanty a tanečníky. Jedna námitka tu přeci jen zazněla “Bylo objednáno až příliš hezké počasí”.

Festival započal zpěvem hymny Všehostu na náměstí, a tím také skončil v kavárně Knihomil.

Za celý den jsme stihli 3 programy. Vybírali jsme něco vhodného pro mě, pro mého muže i pro naše malé mimino. 

V centrech panovala při akcích příjemná atmosféra pohody a laskavosti. Malí i velcí návštěvníci si užívali inspirací lektorů, lektorek, tanečnic, masérek, terapeutek i žen tvořících rukama úžasné výrobky. Návštěvníci byli nadšeni, kolik lidí v našem městě a okolí něco umí a nabízí ostatním. Katka - člen organizačního týmu Všehost

Tanec dávných tradic s Tomášem a Katkou

Na tancích jsem byla poprvé, vůbec jsem nevěděla do čeho jdu, ale byla jsem mile překvapena. Tančilo se v kruhu za zvuku kytary, tanec byl vždy představen, pojmenován, co vlastně znamená a proč se tančí. Určitě doporučuji na tance zajít, až se budou konat v České Lípě nebo v Praze.

Muzikoterapie pro nejmenší

Z této přednášky se stala taková soukromá přednáška. Centrum Slůně bylo umístěno na sídlišti mimo ostatní centra, muselo se tudíž přejet autem. Pro některé to bylo asi daleko nebo možná byl někde v centru zajímavější program. My jsme si to velmi užili. Představili jsme si všechny nástroje, zahráli jsme si tak, aby to naše miminko bavilo a poslechli si opravdu zajímavé informace k muzikoterapii, nástrojům i o dětských ouškách. 

Babymasáže do 1 roku

Tato přednáška byla pojata velmi celostně. Dozvěděli jsme se velmi důležité informace. Škoda, že jsme toto nezačali praktikovat s mimčem dříve. 

Mrzí mě, že jsme toho nestihli víc. Těšíme se na další ročník. I když nejsme z České Lípy, na tento festival rádi přijedeme znovu. 

Všehost žije celý rok různými akcemi všech Všehostitelů. Více o festivalu Všehost naleznete na stránkách www.vsehost.cz, již je zde uveřejněno další datum pokračování festivalu. Zapište si do diáře!  

Petro, díky za návštěvu festivalu Všehost a za podporu Letáčku. Je příjemné spolupracovat a setkávat se, propojovat. To byl i záměr nás pořádajících a bylo úžasné, že jsme za 3 měsíce tento báječný víkend vytvořili a zrealizovali, velké poděkování všem. Katka - člen organizačního týmu Všehost

-

Autorka mnoha článků na Letacek.cz: Petra Frenzelová
Jsem máma se zájmem o osobní rozvoj. Píši vám o zajímavých místech, centrech, lektorech, minirecenze akcí a další články. Ve volném čase cestuji s dětmi nebo tvořím. Také pomáhám lidem s vyčištěním přesvědčení, které jim brání prožívat život na plno pomocí energetického léčení Theta healing.  www.petrafrenz.cz

Komentáře

zatím žádný. Napište svůj komentář jako první - klikněte zde.

Tento článek je zařazen do kategorie Cvičení.
Pro výpis všech článků pokračujte na hlavní stránku blogu.
Kromě článků na LetáčkuCZ najdete hlavně katalog kurzů, seminářů a akcí pro osobní růst různých pořadatelů v ČR (a zahraničí).

Vybrané akce

Výběr akcí pro osobní růst v Libereckém kraji z našeho katalogu:
28.4.2024, 1 hodina, 10:00 – 11:00
Bubnování pro děti a rodiče
Katka Nesvadbová, Liberec
29.4.2024, 2 hodiny, 18:00 – 20:00
Sebevědomí, odvaha, seberealizace - praktický kurz
Katka Nesvadbová, Liberec
4. – 5.5.2024, 2 dny
Dobrý zrak přirozeně, praktický kurz
Mgr. Věra Kučerová, Liberec, Josefinino údolí 106/13
11.5.2024, 6 hodin, 13:00 – 19:00
Pět tibeťanů - základní výukový kurz
Mgr. Věra Kučerová, Liberec, Josefinino údolí 106/13
5. – 9.6.2024, 5 dnů
Vnitřní muž a vnitřní žena. Osvobození ženského a mužského nitra.
Ma Prem Sugandho, asistuje Gil Gadot z Izraele, Skalka 22
7. – 9.6.2024, 2 dny
Vesmírné zákony, zážitkový seminář
Mgr. Věra Kučerová, Liberec, Josefinino údolí 106/13
14. – 16.6.2024, 2 dny
Setkání žen v Ráji
Petra Frenzelová, Ráj pod Ralskem
14. – 16.6.2024, 2 dny
Setkání žen v Ráji
Ráj pod Ralskem
20. – 23.6.2024, 3 dny
Jóga a Svatoján
Sklenářka
14.12.2024, 8 hodin, 9:00 – 17:00
Vánoční nejen Čchi-kung
Institut RM na Statku Bernard