Ludwig, Mára, Salomonová. 8 skvělých řečníků na Konferenci Osobní růst 2020. Bude i meditace?

Na konferenci 26.ledna 2020 v Praze asi neuslyšíme nic o rodinných konstelacích. Můžeme ale, jak pořadatelé slibují, “nakopnout naši novoroční motivaci”. Inspirovat se od zajímavých úspěšných lidí. Například od Petra Ludwiga, zakladatele této akce. Jeho krédem je kritické myšlení, smysl v práci a osobní efektivita. A kréda ostatních řečníků a celé konference? Tady jsou.
Cílem téhle akce je předat nám ty nejaktuálnější poznatky z oblasti osobního rozvoje, založené na “evidence-based” přístupu. Takže – “minimum nepodloženýho motivačního bullshitu a maximum kritickýho myšlení”. 

Inspirovat nás letos přijdou:

Petr Ludwig 

Zabývá se hlavně převáděním vědeckých výzkumů do praxe. Je zakladatelem GrowJOB Institutu a autorem bestselleru Konec prokrastinace. Jedné z nejrychleji prodávaných českých knih současnosti s 20 dotisky a 100.000 výtisky, přeložené do 15 jazyků. Natáčí podcasty Deep Talks, kam si zve hodnotové osobnosti z české scény. Festival zahájí a jako první nás přijde “nakopnout”. 

Andy Pavelcová

Andy je autorkou online fitness programu FITFAB Strong, jehož cílem je zvednout Čechy a Slováky z gauče a naučit je zdravěji žít. Projekt vznikl úplnou náhodou, s obrovským finančím riskem a v partě dvou holek, které si splnily sen. 

Petr Mára

Petr je Technology Evangelist - pomáhá firmám i jednotlivcům s chytrým používáním technologií. Zároveň je certifikovaný trenér společnosti Apple a v rámci Evropy a Asie vystupuje jako řečník na konferencích zaměřených na iPhone a iPad. A také je, pravděpodobně, nejstarší youtuber české scény.

Paula Fassati

Mgr. Paula Fassati Ph.D. je lektorka a konzultantka v oblasti vztahového poradenství a výchovy dětí. Založila projekt Lepší rodina, kde školí páry a rodiče techniky, které doporučuje současná věda k výchově a k rozvoji spokojených partnerských vztahů. Při své práci se zaměřuje na rozvoj emocionální inteligence, laskavosti, komunikace a mindfulness. Všechno testuje přes deset let na svém manželovi a dvou dětech. 

Ladislav Zibura

Ladislav se od osmnácti let zabývá poutnictvím – vyrazil na cesty do Santiaga de Compostela, Říma, Jeruzaléma, pěšky prochodil také Nepál a Čínu. V roce 2014 napsal svou první knihu 40 dní pěšky do Jeruzaléma – od té doby vydal ještě tři další, které se staly nejprodávanějšími českými cestopisy. Také pořádá přednášky, které jsou založené na humoru, lidskosti a jeho nakažlivém smyslu pro dobrodružství.

Marie Salomonová

Marie vystudovala neurovědu na britské University of Nottingham a po návratu domů spoluzaložila a vede organizaci Nevypusť duši. Ta ukazuje, jak pečovat o duševní zdraví a kde hledat pomoc v případě nouze. Přináší prevenci středoškolákům a učitelům po celé ČR. O vše se stará tým mladých psychologů, lékařů, sociálních pracovníků a studentů těchto oborů a mladí lidé se zkušeností s duševním onemocněním. Marie také spolupracuje na reformě péče o duševní zdraví v ČR s Ministerstvem zdravotnictví a je členkou Rady vlády pro duševní zdraví. V roce 2019 ji časopis Forbes zařadil do žebříčku 30pod30.

A ještě dva další… Kdo to bude? Jsme sami zvědaví a těšíme se. A meditace? I ta možná bude :)

Více informací a vstupenky na www.osobni-rust.com/konference  Dočetli jste až sem? Skvělé! Užijte si slevy 30% na akci. Kód LETACEK30 zadejte do poznámky při registraci a sleva je vaše!

 

Autorka článku: Magdaléna JP, člen týmu Letacek.cz
Osobní rozvoj je moje srdcovka. Můj, i ten váš :) Potkat se můžeme tady virtuálně, nebo v České republice blízko Karlových Varů. A vlastně všude po světě.

Komentáře

zatím žádný. Napište svůj komentář jako první - klikněte zde.

Tento článek je zařazen do kategorie Rozvoj talentů.
Pro výpis všech článků pokračujte na hlavní stránku blogu.
Kromě článků na LetáčkuCZ najdete hlavně katalog kurzů, seminářů a akcí pro osobní růst různých pořadatelů v ČR (a zahraničí).