Osobní transformace Lucie Navarová. U zubaře ke znovuzrození.

To není vtip. Ani metafora. Před 20 lety se mi na 2 minuty zastavilo srdce, a tak začal můj životní restart.
V té době jsme s bývalým přítelem dováželi francouzská vína do Čech a dařilo se nám. Čím více naše podnikání vzkvétalo, tím více náš vztah chřadl. Jako květina, kterou nezaléváte. Nechtělo se mi zabývat tím, co a proč nefunguje. Raději jsem se vášnivě vrhla do obchodů s vínem a užívala si úspěchů, které přicházely. Přítel se vrátil do Francie, takže jsme se vídali jen občas. To se dalo vydržet. A asi jsem doufala, že se to celé samo nějak zázračně vyřeší.

Začal mě trápit špatně rostlý zub moudrosti a vyžádal si poměrně složitý zubařský zákrok. Vždycky jsem měla ze zubařů hrůzu, možná až fobii – občas jsem v ordinaci omdlela... Dostala jsem doporučení na profesionála ve svém oboru, svěřila jsem se tedy do jeho péče.

V den D jsem se dostavila v elegantním kostýmku, špercích a make-upu. Předem jsem lékaře upozornila na mé obavy. Nevěřil mi. Byl plný sebedůvěry. To mě povzbudilo. Ale jen do chvíle, než mi do dásně vpíchnul anestezii. Zmocnila se mě nevysvětlitelná panika, začala jsem se potit. Začala jsem nad sebou ztrácet kontrolu. Ještě mi stihl říct, že vleže nemohu omdlít, takže se mi nemůže nic stát.

A pak..... hřejivé obklopující zlatavé světlo..... naprostá blaženost..... v objetí konejšivé lásky..... Není možné slovy popsat ty pocity dokonalého klidu a míru..... Touha v tom zůstat navždy..... Něco, co jsem ještě nikdy nezažila!

Dodnes nevím jak, ale vrátila jsem se zpátky do těla. Těžko si dovedu představit, jak se cítil ten muž, když jsem pod jeho rukama na nekonečně dlouhou chvíli zemřela. A jeho úlevu, když jsem se znovu probrala k životu. Sestra to nezvládla a z ordinace utekla.

Srdce jsem si nechala odborně vyšetřit a začala se zabývat tím, co se mi přihodilo. Potkala jsem svého prvního průvodce – homeopata. Otevřel se mi úplně nový svět. A tak začala má nová cesta sebepoznání.
 
Lucie Navarová 
Lektorka osobního rozvoje: Feminium.CZ na Facebooku 
Konzultantka kreativního business developmentu: www.lucienavarova.cz
Zakladatelka nadačního fondu: www.holdup.cz
Můj příběh – stručně:
https://www.facebook.com/Feminium.CZ/photos/a.217718734937931/3852058081503960/

Další články Lucie:

Vzkaz od redakce Letacek.CZ:
  1. Chcete se podělit o silný prožitek vaší osobní transformace? Napište nám na info@letacek.cz Jak by měl takový příspěvek vypadat se dozvíte v tomto článku Tvořivá soutěž Letacek.CZ - Zážitek osobní transformace Těšíme se!
  2. Jestli sami pořádáte kurzy a nemáte je v našem katalogu, přidejte Vaše pozvánky tady. Je to zdarma.

Komentáře

zatím žádný. Napište svůj komentář jako první - klikněte zde.

Tento článek je zařazen do kategorie Sebepoznání.
Pro výpis všech článků pokračujte na hlavní stránku blogu.
Kromě článků na LetáčkuCZ najdete hlavně katalog kurzů, seminářů a akcí pro osobní růst různých pořadatelů v ČR (a zahraničí).