Tvořivá soutěž Letacek.CZ o 2020 Kč - Zážitek osobní transformace

SOUTĚŽ JIŽ PROBĚHLA Vyhlašujeme soutěž o nejlepší popis zážitku osobní transformace. Co je osobní transformace? Je to událost, která nám ve velmi krátkém čase zásadním způsobem změní náš život. Jako kdybychom přestoupili na nový level vědomí a bytí.
SOUTĚŽ o popis zážitku osobní transformace již proběhla. ALE! Jestli se i vy chcete podělit o silný prožitek vaší osobní transformace, napište nám na info@letacek.cz a domluvíme se. Když se nám váš příběh bude líbit, rádi ho zveřejníme a zpropagujeme :)

Dole v článku najdete 7 soutěžních příspěvků. Jaký se vám nejvíc líbil? 

Celkem máme 7 soutěžních příspěvků, 3 příspěvky mimo soutěž (od týmu Letáček.cz) a další příběhy přibývají. Je to fakt síla a inspirace.

Jestli jste nestihli svůj prožitek osobní transformace poslat během soutěže a chtěli byste se s námi a čtenáři přesto podělit, je to možné! Pošlete nám ho <3 Rádi ho zveřejníme (když bude zajímavý) ;) Ale už to bude mimo soutěž.

POPIS SOUTĚŽE
Určitě jste někdy zažili tak silnou chvíli, kdy se vám obrátil život naruby, například
  • Narození dítěte
  • Setkání s mistrem
  • Stěhování do ciziny
  • Autonehoda
  • Onemocnění a uzdravení
  • Smrt blízké osoby
  • Rozvod, rozchod
Po osobní transformaci náš život už nebyl jako dřív. Vnitřní hodnoty se změnily. Prošli jsme proměnou na několika úrovních - fyzické, hodnotové, kognitivní a duchovní.

Jestliže na to vzpomínáte a umíte svůj zážitek popsat poutavou formou, zveme vás do naší nové soutěže. Podělte se s ostatními o svou zkušenost s osobní transformací.

Při popisu zážitku osobní transformace doporučujeme dodržet následující osnovu:
  1. Co se stalo
  2. Jak k tomu došlo a co tomu bezprostředně předcházelo
  3. Popis vnitřní změny
  4. Jak se touto transformací změnil můj život
  5. Proč byla transformace důležitá

Pravidla soutěže

  1. Vlastní text v českém jazyce v délce od 2 do 10 stránek A4 předaný elektronicky
  2. Bez reklam a skryté propagace (poznáme to)
  3. Vlastní vizuální materiál - minimálně 1 ilustrační foto nebo video.
  4. Pošlete emailem na info@letacek.cz nejpozději do neděle 7. června 2020 23:59. Pozdější příspěvky do soutěže nezařadíme.
  5. Bude-li se nám článek líbit, zveřejníme ho po vstupní kontrole na letacek.cz a pak ho nasdílíme na sociálních sítích. Zveřejňovat budeme postupně jeden článek po druhém v době od 8. do 22. června 2020
  6. Odesláním příspěvku souhlasíte s možností jeho zveřejnění na stránkách Letacek.CZ, použitím části textu nebo vizuálního materiálu pro upoutávky a reklamu v sociálních sítích a vyhledávačích.
  7. Nezapomeňte nám poslat své jméno (nebo pseudonym), které bude uvedené u článku. A budete-li chtít získat zpětný odkaz na vaše stránky z Letacek.cz, pošlete jejich URL. 
  8. Soutěž vyhodnotíme do 15. července a vybereme jednoho výherce. Po vyhlášení výsledků pošleme slíbenou odměnu 2020,-. Ti co nevyhrají, ale jejich příspěvek bude zveřejněn, dostanou: 1. propagaci jejich tvorby, 2. zpětný odkaz na jejich stránky v případě zájmu.
Žádáme o striktní dodržení autorských práv a zaslání pouze vlastní tvorby.

V porotě bude tým Letáček. Co budeme posuzovat:
  • Autentičnost a pravdivost popisu
  • Čtenářský zážitek
  • Kvalitu textu a vizuálního materiálu
  • Počet lajků, komentářů a sdílení v sociálních sítích a komentářů přímo pod článkem
  • Odměna: 2020,- Kč převodem. Výherce dostane autorskou odměnu nejpozději 7 dnů ode dne, kdy obdržíme jeho/její číslo účtu.
Držíme palce a moc se těšíme na vaše příspěvky.

Soutěžní příspěvky o osobní transformaci:

Další příspěvky mimo soutěž:

Od členů týmu Letacek.cz

19. července 2020 jsme vyhodnotili tvořivou soutěž o popis zážitku osobní transformace 2020, která běžela od 14. května do 15. července 2020. Velmi děkujeme 7 účastníkům, kteří nám poslali své příspěvky. 
Vybrat ten nejlepší nebylo vůbec jednoduché.Než napíšeme jméno vítěze, musíme uvést, že jsme o tom měli velké diskuse a naše názory nebyly jednotné. Každý váš příspěvek byl svým způsobem krásný, osobní a hodnotný. Takové věci se hodnotí opravdu těžce. Nedají se srovnávat. Avšak slíbili jsme, že určíme jednoho vítěze a tady je. Vítězem se stává Martin Halama s článkem Slunce uprostřed Vesmíru. Vítězi gratulujeme, zašleme slíbenou odměnu a ostatním autorkám z celého srdce děkujeme.❤️
 

Komentáře

zatím žádný. Napište svůj komentář jako první - klikněte zde.