Spouštíme INSPIRACIA.sk

V pátek 16.2.2024 ve 12:15 jsme otevřeli s-platformu pro osobní růst a transformaci na Slovensku. Jde o stejné stránky jako Letacek.cz, ale zaměřené na Slovensko. Zájemci tam stejně jako na Letáčku najdou zajímavé kurzy, semináře, výcviky, nebo terapeuty a lektory, kteří nabízí individuální práci. A stejně jako na Letáčku tam pořadatelé mohou vložit své pozvánky zdarma.


Zájemci o astrologii se mohou podívat na konstelace planet v době spouštění Inspiracia.sk. Budeme rádi, když nám do komentářů napíšete své postřehy a důležité aspekty, které vidíte v tomto radixu.



Podařilo se nám pořídit vynikající doménu pro tento účel a tak to vnímáme jako skvělý začátek. Věříme, že Inspiracia.sk brzy bude na Slovensku hlavním zdrojem inspirace pro lidi, kteří pracují na sobě a hledají novinky v oblasti osobního rozvoje.


První online setkání

Spuštění Inspiracia.sk jsme oslavili online setkáním provozovatelů a fanoušků obou s- platforem Letacek.cz a Inspiracia.sk. 



Moc se nám toto setkání líbilo, přestože to pro nás znamenalo vystoupit z naší komfortní zóny a být vidět. Bereme to jako příležitost pro náš vlastní osobní růst. Chceme z těchto setkání udělat tradici a plánujeme je pořádat každý 3. pátek v měsíci ve 12h. Uvidíme, jak se nám podaří tento záměr zrealizovat. Bude to záležet nejenom na nás, ale i na vás, jestli spolu vytvoříme pěkné místo pro online setkání. 

Zveme vás, abyste se připojili do našeho setkávání a to každý 3. pátek v měsíci ve 12:00 na adrese https://meet.google.com/ryy-cvni-ixq


Vize a poslání s-platformy

Inspiracia.sk je s-platformou pro osobní růst a tranformaci na Slovensku. Protože to je platforma stejně jako Letacek.cz v ČR, nejsou to jen webové stránky, ale také aktivity na různých sociálních sítích a možnost dostávat pravidelný e-mailing s tipy, slevami, speciálními příležitostmi. Chceme využít veškeré možnosti, které nám dávají moderní technologie a svět komunikací, abychom donesli zprávy o skvělých akcích na všechna místa, kde jsou přítomní zájemci o osobní růst. Aktivity na sociálních sítích pro Slovensko se v této chvíli soustřeďují hlavně na Facebookovou stránku Inspiracia.SK fb  a Facebookovou skupinu Inspiracia.sk - platforma pre osobný rast a transformáciu.

Za naše poslání pokládáme vytvoření inspirujícího propojujícího prostoru, který je pro uživatele přehledný a pomáhá se zorientovat v rozsáhlé nabídce příležitostí osobního rozvoje na všech úrovních a v různých oblastech. 

Na s-platformě pro sebe najdete ten správný kurz, seminář, toho správného terapeuta/terapeutku, maséra/masérku, kouče/koučku. Objevíte nové příležitosti v oblastech, ve kterých se chcete zlepšit (např. práce s tělem, s emocemi, kurzy komunikace, práce s traumatem apod). 

Pro pořadatele akcí a všechny, kdo nabízejí nějakou individuální práci (jako jsou například terapie, masáže, koučing, individuální hodiny zpěvu, rétoriky, řemeslné dovednosti atd.) je s-platforma místem, kde mohou dát vědět o sobě a své práci. Registrace a základní propagace je pro všechny zdarma.

Návštěvník a uživatel s-platformy (teď jsou to Letacek.cz a Inspiracia.sk) má možnost:
  • pohodlně vyhledávat v nabídce různých kurzů, seminářů, výcviků nebo tréninků podle klíčového slova
  • získat přehled o pořadatelích
  • vybrat pro sebe tu správnou nabídku individuální práce např. toho pravého maséra/masérku, školitele/školitelku, terapeuta/terapeutku, kouče/koučku, průvodce/průvodkyni v různých oblastech osobního růstu
  • umístit osobní inzerát na různá témata, případně najít nabídku pronájmu, tipy na zajímavé prohkty, info o prodeji zajímavých produktů a podobně 
  • přidat doporučení a podpořit tak svého oblíbeného lektora, organizátora
  • nabízet své služby v rámci placené reklamy

Jsme na rozjezdu

Máme k vám prosbu. Jestli zjistíte, že něco nefunguje, nebo je někde špatný překlad, budeme vděční, když nám dáte vědět. Nejlépe komentářem pod tento článek, případně pomocí našeho kontaktního formuláře

Budeme vám moc vděční, když o Inspiracia.sk dáte vědět svým přátelům na Slovensku. Třeba sdílením tohoto článku, www-ček nebo i nějaké akce ze stránky www.inspiracia.sk. Takovou pomoc při rozjezdu velmi pořebujeme. Čím rychleji se Inspiracia.sk rozjde naplno, tím prospěšnější bude pro každého z nás.

Děkujeme a těšíme se na společnou dobro-družnou cestu.
 

Autorka článku: Magdaléna JP, člen týmu Letacek.cz
Osobní rozvoj je moje srdcovka. Můj, i ten váš :) Potkat se můžeme tady virtuálně, nebo v České republice blízko Karlových Varů. A vlastně všude po světě.

Komentáře

zatím žádný. Napište svůj komentář jako první - klikněte zde.

Tento článek je zařazen do kategorie Sebepoznání.
Pro výpis všech článků pokračujte na hlavní stránku blogu.
Kromě článků na LetáčkuCZ najdete hlavně katalog kurzů, seminářů a akcí pro osobní růst různých pořadatelů v ČR (a zahraničí).