Středa
23
srpna
Pátek
25
srpna

Návrat ztracené části duše

Ivo Musil
Traumatický zážitek, který zažijeme během svého života, vede ze šamanského pohledu častokrát ke ztrátě části duše. Při tomto zážitku se jedna nebo více částí mohou od nás odpojit, abychom dokázali přežít šok. Někdy se tyto části nevrátí nazpět spontánně, samy od sebe. Potom můžeme mít pocit, že jsme neúplní, že nejsme celí, že jsme jakoby odpojení od sebe a svého života.

Účastníci se na semináři naučí, jak šamansky zacházet s tímto problémem. Dozvědí se o příčinách ztráty části duše a prostřednictvím vlastní zkušenosti se naučí, jak lze ztracenou část duše najít a přinést ji zpátky tomu, komu patří.

Široký prostor bude věnován praktickému použití této prastaré, unikátní metody. Ukážeme si, jak přivést zpět kousky vlastní duše i jak se dá pomoci lidem, kteří prožili katastrofy, nehody, nebo se stali oběťmi zločinů a násilností (i sexuálního a jiného zneužívání), i těm, kteří jsou po těžkých operacích nebo jiných zákrocích, působících šok fyzickému tělu. Obecně řečeno, účastníci semináře se naučí, jak lze šamansky pomoci sami sobě i lidem, kteří prožili psychické a fyzické trauma, ať v prenatálním období, v dětství, mládí či dospělosti.

Seminář je součástí cyklu Léčení v šamanských kulturách. Další části cyklu jsou Základy šamanského léčení, Šamanské léčení – Extrakční léčba a Smrt a umírání z pohledu šamanismu. Semináře je možné absolvovat i nezávisle jednotlivě.

Seminář je součástí akce Šamanské léto. Pokud si vyberete 3 z našich letních seminářů, cena za všechny tři dohromady bude 6 300 Kč. Tato cena je konečná a nevztahují se na ni další slevy. Více o akci Šamanské léto zde. V případě zájmu napište níže do zprávy v registraci „Šamanské léto“ a uveďte další dva vaše vybrané semináře.

Lektor: Ivo Musil

Úroveň: Pokročilá – seminář je koncipován pro pokročilé účastníky. Podmínkou účasti je absolvování Základního semináře Šamanská cesta u Iva Musila nebo základního semináře u některého z lektorů FSS nebo semináře Cesta bubnu u Míry Kašpara nebo obdobného semináře u některého jiného lektora (v takovém případě uznání semináře zkonzultujte prosím předem). Před podáním přihlášky si ověřte, zda máte kontakt se svým silovým zvířetem nebo učitelem a zda máte dostatek zručnosti v šamanském cestování.

Místo konání: K Úvalům 115, Tuklaty (kraj obce Praha – Úvaly). Na místě je možné po odhodě přespat na vlastní karimatce ve spacáku za 200 Kč.

Harmonogram: Začátek je ve středu v 18 hodin. Konec je v pátek v 17 hodin.

Na seminář si vezměte: pohodlné oblečení, šátek přes oči, karimatku nebo deku, abyste si během semináře mohli sednout a lehnout, domácí obuv, pastelky či barvy a štětec, psací potřeby a – pokud máte – buben a chřestidlo.

Přihlášení: Přihlaste se prosím vyplněním rezervačního formuláře na https://www.samani.cz/navrat-ztracene-ca…

Vybrané akce:

13.4.2024, 9 hodin, 9:30 – 18:00
CELODENNÍ PROŽITKOVÝ SEBEPOZNÁVACÍ WORKSHOP
seminární místnost čajovny Šamanka, Hálkova 8, Praha 2
25.4.2024, 3 hodiny, 18:00 – 21:00
Hvězdná semínka na pomoc lidstvu
Maitrea - Týnská ulička 6, Praha1
Datum není stanovené
Kolo života (od listopadu 2023)
K Úvalům 115, Praha - Úvaly
4. – 7.4.2024, 3 dny
Bylinkování v Ráji pod Ralskem
Ráj pod Ralskem
6.4.2024, 9 hodin, 9:30 – 18:00
RODINNÉ KONSTELACE - cesta k lásce, zdraví i úspěchu
Praha 2, Nové Město
20.4.2024, 7 hodin, 10:00 – 17:00
Rodinné konstelace - lásky čas
Maitrea - malý sál
20.4.2024, 7 hodin, 10:00 – 17:00
KONSTELACE s Emou Kuby - HAMRY nad Sázavou
Najdek 261, Hamry nad Sázavou 
27. – 28.4.2024, 2 dny
Biodanza - Víkendový seminář v PRAZE: "TANČÍM ~ TVOŘÍM ~ ŽIJU"
Studio Itaka, Korunní 35, Praha 2
Cena: 3 600 Kč
Lektor: Ivo Musil
Místo konání:
K Úvalům 115, Praha - Úvaly
Pořadatel:
Zážitkové semináře jsou postaveny na základě dlouholetých zkušeností, mnoha let praxe a učení se jak u Foundation for Shamanic Studies tak i u nativních šamanů z celého světa, v posledních letech pak především učitelů a medicinmanů z řad severoamerických Indiánů.

Kontakt: Jana Hanzlová
Tel.: 777648072
Další způsob kontaktu: www.samani.cz

Články

“Necítím sama sebe” aneb kam může vést dětství s agresivním otcem. Zkušenosti z terapie.
Lenka Lorien Kolárová
Dnes dvacetiletá Jitka prožila traumatické dětství, které vedlo k mnoha pozdějším problémům. Terapeutické postupy spolu s důvěrou však udělaly v jejím...
Metoda TRE®. Uvolňování napětí, stresu a traumat z těla.
Mirek Sedlák
Co je metoda TRE®, kdo ji objevil, jak vypadá práce s TRE®, co vše tato poměrně neznámá technika umí a další se dozvíte v článku od Miroslava Sedláka....
Přecházíme na mince
Nishkam
Připravili jsme velkou změnu. Pro placené služby na Letáčku přecházíme z českých korun na univerzální mince.
Spouštíme INSPIRACIA.sk
Magdaléna JP
V pátek 16.2.2024 ve 12:15 jsme otevřeli s-platformu pro osobní růst a transformaci na Slovensku. Jde o stejné stránky jako Letacek.cz, ale zaměřené n...
Stres v těhotenství může způsobit problémy s chůzí dítěte. Zkušenosti z terapie.
Lenka Lorien Kolárová
Citlivým přístupem a speciální terapií se dá řešit i to, že téměř dvouleté dítě nechodí. Další skutečný příběh z praxe terapeutky Lenky Lorien Kolárov...
Problémy s intimitou může způsobit komplikovaný porod. Zkušenosti z terapie.
Lenka Lorien Kolárová
Další reálný příběh z praxe terapeutky Lenky Lorien Kolárové. O tom, jak probíhala magická proměna dospělé ženy Petry, která měla problémy s dotekem a...
S čím může pomoci terapie zaměřená na tělo? Téměř se vším.
Lenka Lorien Kolárová
Nevíte, co čekat od terapie zaměřené na tělo? Terapeutka Lenka Lorien Kolárová se s Vámi ráda podělí o "příběhy z praxe" a nechá Vás nahlédnout do ko...