?
-----

Škola Malého stromu (ročník 2024)

MUDr. Marcela Litovová a Ivo Musil
Škola malého stromu je tříletý výcvik, který navazuje na kurz Kolo života. Absolvování Kola života je podmínkou pro přijetí do Školy malého stromu.

Lektoři: MUDr. Marcela Litovová a Ivo Musil

Škola Malého stromu (ŠMS) navazuje na Kolo života a významně jej rozšiřuje. Zatímco Kolo je zaměřené na práci s osobní minulostí, ŠMS míří na osobní budoucnost, na to, jak máme formovat své životy, abychom přestali být obětmi okolností a stali se strůjci svého osudu, abychom dokázali nacházet tu pro nás nejlepší cestu životem tak, aby se stal radostným a naplněným. Smyslem a cílem je, abychom nalezli a začali žít svou životní vizi, posvátný sen duše, své životní poslání a mohli tak plně realizovat potenciál 5. čakry.

Symbolika názvu je v souladu se třemi ročníky ŠMS. Každý strom má tři části: kořeny, kmen a korunu, kterým se budeme věnovat postupně ve třech ročnících výcviku. V 1. ročníku půjde o naše kořeny, z nichž můžeme vyrůstat, čili o to, někam patřit. Druhý ročník je zaměřený na kmen, na to, abychom mohli pevně stát ve svých životech a růst vzhůru, jak vyléčit to, co nám v tom brání, tedy především svá nemocná ega. Třetí ročník nám pak pomůže rozkošatit korunu našeho života a uvést do souladu obě roviny existence – materiální a spirituální, tedy posunout se z duality k jednotě, harmonii a celistvosti.

Termíny setkání v 1. ročníku
V každém ročníku absolvují účastníci 4 setkání. Tři společná setkání svého kmene a dále letní 10denní rituál vision quest, kterého se účastní studenti všech ročníků Školy malého stromu.

Pro ročník 2023 jsou termíny následující
2. – 4. února
22. – 24. březnaa
17. – 19. května
25. července – 4. srpna

První tři setkání začínají vždy v pátek v 18 hodin a končí v neděli ve večerních hodinách. Ten konec závisí na tom, jak nám půjde práce od ruky, na délce vašich sdílení a množství dotazů. Čas si vyhraďte vždy do 20 hodin, i když věřím, že se nám bude dařit končit dříve. Tato tři setkání se budou konat u nás v Úvalech (adresa je K Úvalům 115, 250 82 Tuklaty, ale je to na kraji Úval). Čtvrté setkání bude v přírodě na Zuckerově mlýně poblíž Úterý v Západních Čechách.

Přihlášení
Podmínkou přijetí do ŠMS je absolvování Kola života a semináře Posvátný kruh Medicine Wheel I. Pokud jste Posvátný kruh Medicine Wheel ještě neabsolvovali, je možné přihlásit se na termín 19.-21. ledna 2024.

Termín pro registraci nového ročníku je do 29. prosince 2023.

Počet lidí v ročníku je ale omezen na 10, a jakmile bude naplněn, nebude již možné se přihlásit.

Přihláška nabývá platnosti připsáním alespoň zálohy na účet, podle instrukcí níže.

Cena a způsob platby
Lektorné za první ročník je 11 800 Kč (z toho nevratná záloha 5 000 Kč). Částku je třeba zaplatit tak, aby byla připsána na náš účet do termínu uzávěrky, tedy nejpozději do 29. prosince 2023. Máte-li problém s úhradou lektorného najednou, můžete si rozdělit částku takto: nevratná záloha 5 000 Kč do výše uvedeného termínu a doplatek 6 800 Kč nejpozději do 31. ledna 2024. Komu by i toto dělalo obtíže, může zvolit ještě jednu variantu: nevratná záloha 5 000 Kč do výše uvedeného termínu, 1. splátka 4 000 Kč do 31. ledna 2024 a 2. splátka 3 000 Kč do 29. února 2024.

V poplatku nejsou zahrnuty náklady na setkání (strava, doprava, pronájem seminární místnosti, ubytování, případně další náklady). Tyto položky hradí každý účastník sám. Pokud bude setkání u nás v Úvalech, je příspěvek na energie 450 Kč na osobu. Letní desetidenní setkání je finančně nejnáročnější, obvykle mezi 7 a 9 tisíci (včetně stravy).

Případné ukončení účasti ze strany účastníka nezakládá nárok na vrácení poplatku nebo jeho odpovídající části. Jednotlivá setkání na sebe navazují a není možné pokračovat v ŠMS, nezúčastníte-li se některého. Ani tyto případy nezakládají nárok na vrácení poplatku nebo jeho odpovídající části.
Cena: 11 800 Kč/ročník
Lektor: MUDr. Marcela Litovová a Ivo Musil
Místo konání:
bude upřesněno
Pořadatel:
Zážitkové semináře jsou postaveny na základě dlouholetých zkušeností, mnoha let praxe a učení se jak u Foundation for Shamanic Studies tak i u nativních šamanů z celého světa, v posledních letech pak především učitelů a medicinmanů z řad severoamerických Indiánů.

Kontakt: Jana Hanzlová
Tel.: 777648072
Další způsob kontaktu: www.samani.cz

Články

“Necítím sama sebe” aneb kam může vést dětství s agresivním otcem. Zkušenosti z terapie.
Lenka Lorien Kolárová
Dnes dvacetiletá Jitka prožila traumatické dětství, které vedlo k mnoha pozdějším problémům. Terapeutické postupy spolu s důvěrou však udělaly v jejím...
Metoda TRE®. Uvolňování napětí, stresu a traumat z těla.
Mirek Sedlák
Co je metoda TRE®, kdo ji objevil, jak vypadá práce s TRE®, co vše tato poměrně neznámá technika umí a další se dozvíte v článku od Miroslava Sedláka....
Přecházíme na mince
Nishkam
Připravili jsme velkou změnu. Pro placené služby na Letáčku přecházíme z českých korun na univerzální mince.
Spouštíme INSPIRACIA.sk
Magdaléna JP
V pátek 16.2.2024 ve 12:15 jsme otevřeli s-platformu pro osobní růst a transformaci na Slovensku. Jde o stejné stránky jako Letacek.cz, ale zaměřené n...
Stres v těhotenství může způsobit problémy s chůzí dítěte. Zkušenosti z terapie.
Lenka Lorien Kolárová
Citlivým přístupem a speciální terapií se dá řešit i to, že téměř dvouleté dítě nechodí. Další skutečný příběh z praxe terapeutky Lenky Lorien Kolárov...
Problémy s intimitou může způsobit komplikovaný porod. Zkušenosti z terapie.
Lenka Lorien Kolárová
Další reálný příběh z praxe terapeutky Lenky Lorien Kolárové. O tom, jak probíhala magická proměna dospělé ženy Petry, která měla problémy s dotekem a...
S čím může pomoci terapie zaměřená na tělo? Téměř se vším.
Lenka Lorien Kolárová
Nevíte, co čekat od terapie zaměřené na tělo? Terapeutka Lenka Lorien Kolárová se s Vámi ráda podělí o "příběhy z praxe" a nechá Vás nahlédnout do ko...