Lucie Meškanová. Záměrem k celistvosti a radosti

Vystoupení Lucie Meškanové na Večeru setkání 12.9.2013 se jmenovalo Záměrem k celistvosti a radosti. Lucie to pojala jako vyprávění příběhu, který se svojí pravdivostí a otevřeností dotkl srdcí všech přítomných v divadle Kampa.

Sdělení příběhu mělo silný účinek na diváky. Na 10 min jsme se ocitli v křehké atmosféře úpřímnosti, zranitelnosti a zároveň autentické síly. Děkujeme za možnost být u toho a za odvahu sdílet. Zde je několik výňatků:

"Poslední dobou vnímám, že sdílení příběhů a zážitků, které skutečně žijeme, nás často může nejvíc inspirovat a nejvíc vysvětlit. Víc než kdybych povídala o nějakých metodách."

"Na seminářích, nebo na lavičce v parku, nebo v tichosti, v sobě, když se ztišíme, můžeme nahlédnout. Když nahlédneme, můžeme poznat programy, kterými se bráníme životu. Ale abychom skutečně něco změnili v životě, musíme začít věci dělat jinak v každodennosti, v obyčejném životě. Jedině tak se něco může změnit."

"Já jsem na svojí cestě prožila spoustu úžasných mystických zážitků, abych došla k tomu, že největší síla, jasnost a současně křehkost, jemnost a laskavost je v tom největším ztišení a v té nejprostší každodennosti. V tom, že se snažíme být laskavější, na prvním místě k sobě sama, a pak v rodině, zaměstnání, každý den."

-- Lucie Meškanová, průvodce na cestě k celistvosti, www.smyslazamer.cz

Autor článku: Nishkam, tvůrce a člen týmu Letacek.cz. 

Komentáře

zatím žádný. Napište svůj komentář jako první - klikněte zde.

Autor:
Tento článek je zařazen do kategorie Sebepoznání.
Pro výpis všech článků pokračujte na hlavní stránku blogu.
Kromě článků na LetáčkuCZ najdete hlavně katalog kurzů, seminářů a akcí pro osobní růst různých pořadatelů v ČR (a zahraničí).