Masakruj! První tip, jak být bohatá a zůstat sama sebou. Rady žen ženám na Festivalu Žen.

Na Festivalu ženám nás hned ráno šokovala Martina Brandová svými 4.mi zásadami, jak být bohatá a zůstat sama sebou. Chcete je znát a dozvědět se také další zajímavé vhledy žen z tohoto festivalu? Tak pojďte na to a čtěte dál!


Ženy chtějí být bohaté
… a nezávislé na mužích.

A tak bylo skvělé, že jsme na Festivalu ženám 30. listopadu 2019  v Praze mohly potkat Martinu Brandovou.

Tady jsou její 4 zásady, kterými se (dle ní) dá dojít k bohatství a při tom zůstat sama sebou:
  1. Masakruj
  2. Rozhoduj se ve svůj prospěch
  3. Chtěj víc
  4. Analyzuj
Zní to docela drsně, co? Jo. Chce to její osobní výklad, aby to všechno správně docvaklo :) Nebo přečíst její knihu Mrcha vs. Hodná holčička.

Ženy chtějí být milovány… 

Karaimi na Festival ŽenámPomůžou jim v tom sexy šaty, výstřih, vysoké podpatky a červená rtěnka? Mnohdy ano. Důležité je ale také vnitřně růst, být otevřený změnám a nebát se budoucnosti. Neb my jsme jejím tvůrcem. Jasně, také mít rád sám sebe.  A někdy si dopřát třeba i ty brambůrky a prosecco. Vždyť jsme jen lidé a je skvělé si užívat všech darů, které tento svět a naše tělo nabízí. I tento vzkaz s námi sdílela Karaimi ve svém vystoupení, které bylo zakončeno hlubokou a výživnou meditací.

Další inspirativní ženy sdílely své příběhy, vhledy a životní poznání a skrze ně se nám do žil vlévala motivace a nová síla.
Jít za svým snem, neztratit víru a nadšení a pracovat na sobě. Nic není nepřekonatelné. Jen se z toho nepo***.

Ženy chtějí být krásné
… aby se líbily mužům a hlavně, samy sobě. 

I o tom mluvila Kateřina Kaira Hrachovcová. A také pořadatelky to moc dobře vědí! Proto připravily Market, na kterém se daly koupit krásné šaty, voňavé oleje, drahé kameny, amulety, dala se pořídit kabelka z druhé ruky, večer přišla i módní přehlídka, prostě pěkný ženský mumraj.

A na závěr jsme si co? Překrásně zatančili. Nejprve jsme se za vedení Renée Lavecké (Venuše) naladili na sebe a pak jsme za zvuku bubnů s Asha Ra-Sheeba vpluli do radostného tranzovního tance. 

Byl to překrásný den plný hlubokých setkání žen s ženami, i žen s muži. Ano! Na Festival ženám pronikli i muži. Nevěděli jste to? Tak přečtěte v článku tady. Byla to pěkná mela. Další ročník si rozhodně nenecháme ujít :)
 

Autorka článku: Magdaléna JP, člen týmu Letacek.cz
Osobní rozvoj je moje srdcovka. Můj, i ten váš :) Potkat se můžeme tady virtuálně, nebo v České republice blízko Karlových Varů. A vlastně všude po světě.

Komentáře

zatím žádný. Napište svůj komentář jako první - klikněte zde.

Tento článek je zařazen do kategorie Životní styl.
Pro výpis všech článků pokračujte na hlavní stránku blogu.
Kromě článků na LetáčkuCZ najdete hlavně katalog kurzů, seminářů a akcí pro osobní růst různých pořadatelů v ČR (a zahraničí).

Vybrané akce