Čtvrtek
2
března
Neděle
5
března

Od Strachu k Lásce – Otevření se životu.

Ma Prem Sugandho
Transformační seminář s Ma Prem Sugandho, na kterém se v bezpečném prostoru naučíte čelit svým strachům láskyplným a uctivým způsobem. Pro větší živost a svobodu do našeho života.

Když se cítíme spojeni se svým fyzickým tělem, přirozeně s ním už od dětství vnímáme sounáležitost. Díky tomuto spojení s vlastním tělem se rozvíjí i naše síla, cítíme se uzemněni a učíme se důvěřovat tomu, že budeme schopni zvládnout jakoukoliv výzvu, kterou život přinese. Prostě, že přežijeme.,,,

V průběhu čtyřdenního workshopu se můžete dozvědět více o otiscích toho, co se dělo na začátku našeho života. Pochopíme, jak se tyto otisky projevují v našem těle. Pomocí praktických cvičení se propojíme s naším fyzickým tělem a se schopností se pořádně uzemnit.

Co dělat, když se objeví strach? Utéct, schovat se před nebezpečím a čekat, až strach nějak sám zmizí? Nebo překonat všechna omezení a učinit ze sebe „silného tvrďáka?“

V láskyplné a pečující atmosféře dává tento workshop příležitost přiblížit se svým strachům. Spíše než to, jak se jich zbavit, se zde prostřednictvím našich strachů učíme. Každý strach má totiž příčinu a my se chceme naučit čelit svým strachům láskyplným a uctivým způsobem. A na tomto semináři máme možnost otevřít se životu a živosti.

"Strach je něco tak neviditelného, ​​ale tak silného ve své schopnosti bránit relaxaci a radosti ze života."

A stojí za to s tím něco udělat. Třeba si darovat tento seminář.


Napojení a odpojení se od našeho těla a s tím spojené strachy a bolesti
Narodit se do tohoto světa je proces hlubokého přechodu a tento nový začátek není vůbec snadný. Naše fyzické tělo ukládá své vzpomínky v nervovém systému, tkáních a svalech atd.od okamžiku, kdy se začalo vyvíjet v matčině děloze. Obzvláště silné jsou otisky, které vznikly ještě před rozvojem našich poznávacích schopností.

Tyto tělesné otisky nás mohou s naším fyzickým tělem buď propojit, nebo nás od něho odpojit. S tělem nás propojuje např. dotek rukou našich rodičů, když nás drží jako kojence, jejich milující hlasy atd. Naopak však dítě může trpět i nedostatkem doteku, časným odloučením od matky, nebo jinými obtížnými vzpomínkami. Tento nedostatečný kontakt způsobuje dítěti bolest a nejjednodušší způsob, jak se bolesti zbavit, je právě odpojení se od svého fyzického těla, či jeho znecitlivění.

Oba stavy (napojení i odpojení) mají rozdílný vliv na náš život. Když se cítíme být spojeni s naším fyzickým tělem, přirozeně se vyvíjí pocit sounáležitosti s ostatními, rozvíjíme svoji sílu a cítíme se uzemněni. Naučíme se důvěřovat tomu, že ať nám život přinese jakékoliv výzvy týkající se přežití, dokážeme to zvládnout.

Odpojení od fyzického těla vyvolává spíše opačné pocity. Pravděpodobně se objevují nevysvětlitelné nejistoty ve fyzickém těle, které se v hmotném světě projevují jako iracionální obavy. Součástí běžného života se stávají pocity slabosti a nedostatku energie. A zdá se nám, že to nelze změnit. Nedostatek důvěry mění svět v nebezpečné a nehostinné místo.

Strach se pak stává naším sice neviditelným, ale velice mocným společníkem, který úspěšně brání tomu, abychom dokázali relaxovat a mít radost ze života.



SEMINÁŘ VEDE:
Ma Prem Sugando, senior OSHO terapeutka
s více než 25-letou zkušeností s vedením seminářů po celém světě, zejména v Evropě, Asii a na Blízkém východě.Vychází z univerzitního vzdělání v psychologii, sociologii a pedagogice, k němuž přidává své zkušenosti z meditací, Reiki, Alchymie čaker (Chakra Alchemy), Neo-Reichiánské práce s dechem (Neo-Reichian Pulsation), hypnózy, NLP, Sexuálního odpodmiňování (Sexual Deconditioning), Osvobození dítěte (Childhood Deconditioning) a Primární práce (Primal-based therapy).

ORGANIZAČNÍ INFORMACE
Cena workshopu : 190 EUR při závazné registraci do 3. února, poté 200 EUR (záloha 74 EURO) + poplatek za ubytování a stravu ( 3 varianty podle typu ubytování - 4 290 Kč, 4 200 Kč nebo 3 630 Kč - detailněji níže).

Ubytování a strava

K dispozici jsou 3 typy ubytování
  • nový dům (pokojíky v nově zrekonstruovaném domě, sociální zařízení na chodbě v patrech)
  • hlavní dům (pokojíky v hlavním domě, sociální zařízení na chodbě v patrech)
  • velká meditační místnost (s vlastním spacákem)
Strava je veganská a vegetariánská:
  • veganská snídaně plus vajíčka a sýry
  • oběd
  • dopolední svačina (ovoce)
  • odpolední svačina (dezert bez cukru)
  • večeře
Cena ubytování a stravy není zahrnuta do ceny semináře.
  • Nový dům: 4 290 Kč
  • Starý dům: 4 200 Kč
  • Velká meditační místnost: 3 630 Kč
Začátek programu je ve čtvrtek 2. března 2023 v 19:00. Dorazte tak, abyste se mohli před programem ubytovat a navečeřet. Registrace bude probíhat 17:30 – 19:00. Konec semináře je v neděli 5. března 2023 kolem 14:00.

Poplatek za ubytování a stravu se vybírá na místě v CZK v den registrace 2. března. Ceny za stravu a ubytování výše jsou orientační, mohou se změnit dle počtu přihlášených účastníků.

ROZSAH PROGRAMU
Seminář je intenzivní a transformační. Den začíná obvykle v 7:00. Následuje snídaně a dopolední blok. Po obědě pokračujeme odpoledním programem, jehož součástí je krátká pauza na svačinu. Po večeři následuje večerní integrační program, který končí obvykle mezi 22. a 23. hodinou.

PŘIHLÁŠKA
Přes přihlašovací formulář NÍŽE. Tento přihlašovací formulář je autorizován pořadatelem. Přihláška odeslaná z této stránky je platná a bude bezpečně doručena pořadateli.

Pro závaznou registraci prosím zaplaťte zálohu 74 Eur na účet 2301856776/2010, IBAN:CZ6320100000002301856776 (účet Humangous, s.r.o., Severozápadní IV 390/53, 141 00 Praha – Záběhlice). Doplatek ceny workshopu v Eurech dle aktuální měny při registraci 2.3.2023. Děkujeme za pochopení.

STORNO PODMÍNKY
Registrací na tento workshop souhlasíte s následujícími storno podmínkami:
- do 3 týdnů před workshopem: zrušení je bezplatné
- mezi 3 a 1 týdnem před workshopem: storno poplatek je 1400 Kč
- mezi 1 týdnem a 3 dny před workshopem: storno poplatek činí 30% ceny workshopu, pokud nenaleznete náhradu, kterou vedoucí workshopu odsouhlasí
- 3 dny před workshopem: storno poplatek činí 50% z ceny workshopu, pokud nenajdete náhradu, kterou vedoucí workshopu odsouhlasí
- zrušení v den workshopu nebo během workshopu: Vaše platba nebude vrácena.
Platba za zrušení bude provedena bankovním převodem. (Nebo kreditní kartou s dodatečným 3-5% poplatkem.)

Pro případné dotazy použijte prosím formulář dotaz pořadateli.
**************************************************************************
Ve videu níže Sugandho sdílí svou zkušenost s prací s čakrami. "Alchymie čaker v moderní době s Ma Prem Sugandho"
 

Vybrané akce:

19.4.2024, 4 hodiny, 17:00 – 21:00
RODINNÉ SYSTEMICKÉ KONSTELACE ♥ 19.dubna Daniela Anna Andělová
Angel's Studio
20.4.2024, 7 hodin, 10:00 – 17:00
Rodinné konstelace - lásky čas
Maitrea - malý sál
27. – 28.4.2024, 2 dny
Biodanza - Víkendový seminář v PRAZE: "TANČÍM ~ TVOŘÍM ~ ŽIJU"
Studio Itaka, Korunní 35, Praha 2
27.4.2024, 7 hodin, 10:00 – 17:00
KONSTELACE s Emou Kuby - PRAHA - Staré Město
Železná 18, Praha 1
Cena: 200 EUR
Lektor: Ma Prem Sugandho
Místo konání:
Skalka 22
Skalka 22 - Místo pro meditaci, oslavu, tanec, vnitřní transformaci, cestu k sobě...
Centrum Skalka 22 se nachází v malebném Máchově kraji na konci vesnice Skalka u Doks.
Pořadatel:
Semináře a výcviky Ma Prem Sugandho v České republice. Práce s čakrami, léčení traumat z dětství, energetické poradenství podle Osha.

Sugandho o svém životě a vizi
Vyrostla v malé vesnici v Německu v době dozvuků 60. let. Byla to vzrušující doba. I když mé nejbližší okolí bylo velice konzervativ…

Kontakt: Bára Lalitya Polívková
Tel.: 739 374 258