18 příběhů osobní transformace

Výsledkem naší soutěže o nejlepší popis prožitku osobní transformace je 7 fantastických příběhů sepsaných našimi fanoušky a 3 příspěvky, které napsali členové našeho týmu. Pojďme je všechny shrnout. Níže najdete odkazy na jednotlivé příspěvky. Nenechte si je ujít a podpořit ten, který se vám nejvíc líbí.

Nápad uspořádat tvořivou soutěž vznikl v době koronavirové. Řekli jsme si, že když už se lidé nemohou účastnit akcí a festivalů, budou mít čas na psaní článků a sdílení svých zážitků. Téma transformace je silné a osobní. S transformací má zkušenost skoro každý. Vždy to je silná zkušenost. Vyprávěný příběh vnitřní proměny má velký potenciál pošťouchnout čtenáře. Někdy stačí pochopit příběh někoho jiného a můžeme se vyhnout vlastní bolestivé zkušenosti.

A teď se podíváme na samotné příspěvky.

1.
Osobní transformace Zdeňka. Malováním proti strachu a úzkosti.
U lékaře: ,,Vy máte kyčle v háji. Už nikdy nebudete chodit..."
A tak jsem pochopila, že je to na mě.
2.
Osobní transformace Martin Halama. Slunce uprostřed Vesmíru.
Stál jsem uprostřed kruhu, v zádech jsem cítil silné teplo a podporující energii z otevřené náruče vesmíru. Byl tak obrovský a tak laskavý. Prohnul jsem se pod tím proudem energie jako luk a se sevřeným hrdlem jsem začal bezhlasně artikulovat větu: „Já – mám – svoji – hodnotu.“
3.
Osobní transformace Martina Sloupová. Z jednoho štěstí do druhého.
Jednoho dne jsem se probudila, a zjistila jsem, že se do práce NETĚŠÍM. To bylo neskutečné zjištění. Tabulky – výkazy – faktury – šanony…. Najednou mi to vůbec nedávalo smysl! Počítač mě začal štvát, kontingenční tabulky mi najednou nešly! Co se to stalo s mým absolutně účetním mozkem?
4.
Osobní transformace JaNina. Když utichne vše kolem nás a zůstane vděčnost a láska.
Smrt blízké osoby. Silný prožitek a hluboká osobní transformace. Příběh dcery a matky.
5.
Osobní transformace Václava Chrástková. Mezi nebem a zemí.
O tom, že se zrovna chystám na veledůležitý zážitek osobní transformace, jsem neměla ani ponětí. Vlastně jsem na tu terapii tenkrát ani nešla sama se sebou, nýbrž se svou tehdy šestiletou dcerkou.
6.
Osobní transformace Michaela Čápová. Hlava plná tajemství.
Už den ležím v nemocnici, za sebou několik vyšetření a informace všehovšudy taková, že epilepsie tu se mnou bude nejspíš napořád a je jen na mne, jak se k tomu postavím.
7.
Osobní transformace Vendula Strádalová. Jak mi koronavirus pomohl s mým vnitřním kritikem.
V Číně se objevil nový koronavirus a dostal se do Evropy. Státy jeden po druhém postupně začaly zavírat hranice a zavádět proti-epidemická opatření. Život se zpomalil, skoro všechny obchody zavřené, zábavní místa zavřená, spousta lidí začala pracovat z domova, skoro nikam bychom neměli chodit … a mně to přineslo nečekaný prostor pro hluboké vnitřní změny.
Soutěž vyhodnotíme 15. Července jak jsme uváděli v podmínkách. Výherce dostane odměnu 2020,- Kč a všichni účastníky už teď mají naše poděkování, obdiv a pozornost čtenářů Letacek.CZ

Naše mimosoutěžní příspěvky

Osobní transformace Magdaléna JP. Zázraky se dějí.
Jak autonehoda změnila business kariéru na oslavu života.
Osobní transformace Nishkam. Meditace.
První setkání IT-áka s prostorem meditace.


Soutěž je uzavřená. Už do ní nepřijímáme další příspěvky. ALE! Pokud vás příběhy inspirovaly a cítíte impuls podělit se o ten svůj, jste vítáni. Byla by škoda zavřít tyto dveře. Pokud napíšete, natočíte, nafotíte, namalujete svůj vlastní příběh osobní transformace, pošlete nám ho! Jestli se našemu týmu Letáček bude líbit, zařadíme ho do redakčního plánu. V případě, že zveřejníme alespoň 7 nových příběhů, znovu vybereme ten nejlepší a autor dostane odměnu. V této chvíli ještě nevíme jakou, dáme vědět později :)

19. července 2020 jsme vyhodnotili tvořivou soutěž o popis zážitku osobní transformace 2020, která běžela od 14. května do 15. července 2020. Velmi děkujeme 7 účastníkům, kteří nám poslali své příspěvky. Vybrat ten nejlepší nebylo vůbec jednoduché. Než napíšeme jméno vítěze, musíme uvést, že jsme o tom měli velké diskuse a naše názory nebyly jednotné. Každý váš příspěvek byl svým způsobem krásný, osobní a hodnotný. Takové věci se hodnotí opravdu těžce. Nedají se srovnávat. Avšak slíbili jsme, že určíme jednoho vítěze a tady je. Vítězem se stává Martin Halama s článkem Slunce uprostřed Vesmíru. Vítězi gratulujeme, zašleme slíbenou odměnu a ostatním autorkám z celého srdce děkujeme.❤️


Další příspěvky o osobní transformaci mimo soutěž:

Komentáře

zatím žádný. Napište svůj komentář jako první - klikněte zde.

Tento článek je zařazen do kategorie Životní styl.
Pro výpis všech článků pokračujte na hlavní stránku blogu.
Kromě článků na LetáčkuCZ najdete hlavně katalog kurzů, seminářů a akcí pro osobní růst různých pořadatelů v ČR (a zahraničí).